Sent en lördagkväll märkte jag att det var vatten på golvet under värmepannan och fick omedelbar panik och ångest över vad det skulle innebära. Ett samtal till Hemgaranti senare hade jag fått hjälp med felsökningen som visade att felet låg i tvättmaskinen felet låg och dessutom en framtida underhållsplan för min varmvattenberedare. Otroligt proffsigt och kunnigt folk där som kunde guida mig genom allt över telefon lika bra som om de stod över axeln; och mitt i natten på en lördag dessutom. Fantastisk tjänst!

Erik Forsberg, Täby

Vi har ”tyvärr” fått använda vår Hemgaranti flera gånger. Vi har alltid fått återkoppling direkt med proffsig hantering via telefon och snabb efterföljande åtgärd. Det är skönt att veta vart man ska vända sig när problemen uppstår!

Fredrika Pontén och Johan Edfelt

Jag märkte att vattentrycket försvann, min sambo gick då ner för att kolla och upptäckte att vatten stod och sprutade ut i krypgrunden. Vi ringde då Hemgaranti´s jour. En dryg timme senare hade vi en rörmokare på plats som åtgärdade det skadade röret. Skönt att få hjälp så snabbt med två små barn och dessutom på en söndag. Att dessutom slippa en dyr faktura känns riktigt bra.

Heli Kunnaala

I fredags hämtade jag de nykokta hjälmarekräftorna.Vid 18.30 slog blixten ner i huset o det blev kolsvart. Paniken spred sig då gästerna var på väg över. Visserligen var det inte ngt problem med maten…. Vi är kund hos Hemgaranti24, jag ringde dem och var väl egentligen beredd på att det skulle funka ”sådar”. Men…det funkade perfekt! Inom 2 timmar var en elektriker hos oss o åtgärdade felet. Dessutom var både kundtjänsten o elektrikern trevlig o hjälpsamma

Axel Wibom